De educat lasă de dorit dar la pedepse sunt inventivi: Elevă de 8 ani, lovită la ore cu cărțile peste cap de o fostă învăţătoare

0
162

Este anchetă la Școala Gimnazială din localitatea Satulung, județul Maramureș, după ce o elevă de numai 8 ani ar fi fost lovită în cap cu cărțile de către o învăţătoare ieşită la pensie.

Potrivit observatornews.ro, polițiștii au sesizat Parchetul pentru purtare abuzivă, şi tot ei au fost cei care i-au anunțat pe cei de la Protecţia Copilului despre caz.

Simona Vasiac, reporter Observator: „Bunicii micuței în vârstă de 8 ani susțin faptul că învățătoarea pensionară a lovit-o pe fată în cap cu manualele pe care aceasta le avea în ghiozdan, în momentul în care copila i-ar fi scos limba unui coleg de clasă care i s-a adresat urât.

Cert este că nu se știe în baza a cărei decizii a ajuns învățătoarea pensionară la catedră, pentru că în momentul de față se face o anchetă la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, pentru a se vedea dacă există o decizie a Consiliului de administrație al școlii în acest sens sau doar învățătoarea a fost cheamtă la ore pentru a ține locul unui alt cadru didactic, care în momentul de față se află în concendiu medical.

Până în momentul de față, învățătoarea pensionară nu a răspuns acuzațiilor care i se aduc, iar ancheta este desfășurată atât de polițiști, cât și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here