Dacă tot se plictisește prin Senatul României, Șoșoacă amenință cu tribunalul! Probabil a îndeplinit deja toate promisiunile din campanie

0
202

Încă nu este foarte clar pentru nimeni dacă „senatoarea urlatoarea” (vorba lui CTP) are vreun scop anume în politica românească sau doar scandalurile provocate aproape zilnic să fie țelul dânsei. Evident, timpul ne va lămuri dar până una alta, Șoșoacă face tot posibilul să nu se plictisească și să nu ne plictisim. 

Cert este un singur lucru: dacă preiei vreo postare care nu-i convine, aceasta te amenință imediat cu tribunalul, fosta meserie a dânsei fiind cea de avocat. Nu a auzit nimeni de ea înainte (datorită profesiei) iar acum se pare ca duce lipsa tribunalelor așa că inventează cazuri inexistente, doar-doar mai face rost de vreo înfățișare.

Să explic despre ce este vorba, pentru cei care nu au fost foarte activi pe pagina Facebook Generatia „feisbuc” & diaspora românească, în cursul zilei de astăzi 

Acum o zi (față de momentul redactării acestei știri) am preluat o poză în care dânsa pare să asiste la hoțiile făcute de Năstase. Dânsa pare să se fi supărat pentru acea postare deoarece ține neapărat să ne convingă cum că este o persoană nouă in politica românească. Ori acest lucru este cât se poate de fals, așa cum nenumate publicații au scris deja.

Șoșoacă face pe viteaza, dar timp de 18 ani (2003-2021) n-a spus un cuvânt despre actele de corupție și „vânzarea de țară” pe care le-a văzut cu ochii ei. În Codul Penal, asta se numește tăinuire. În spațiul politic, asta se numește lașitate, complicitate.

Șoșoacă zice că atunci era „prea mică”, de aceea n-a dezvăluit hoțiile la care era martoră. În 2003, când Guvernul Năstase a privatizat Sidex-ul, actuala senatoare avea 28-29 de ani, scrie Ziaristii.com

Poza este preluată, nefiind eu autorul ei. Amenințarea cu tribunalul este nefondată! 

1. Poza este preluată, ea fiind postată deja de către alte persoane, nefiind această pagină sursa de bază. Dacă vrei să dai în judecată dai sursa, nu pe cine a răspândit o anumită poză, aflată deja în spațiul public.

Iată mai jos doar una dintre paginile care au postat poza cu pricina cu ceva ore înainte de Generația „feisbuc” & diaspora românească, poza fiind apoi preluată și de către alte pagini Facebook sau publicații de știri.

Notă: capturile de ecran au fost făcute pentru a demonstra care dintre pagini a postat prima. Se poate însă verifica, condiția fiind ca niciuna dintre pagini să nu șteargă postarea respectivă. 

2. Potrivit ziaristii.com, acestea ar fi fost chiar cuvintele lui Șoșoacă: Mai țineți minte 2003 – Guvernul Năstase? De ce credeți că vor să-mi închidă gura? Întâmplător, am fost de față la semnarea acelui contract. Vai de mama lor dacă mă apuc să spun! Deci trebuie să fi fost acolo dacă a recunoscut asta!

Am primit un singur mesaj cum că poza nu este adevărată. Când am vrut să intru in contact cu expeditorul, persoana nu a mai răspuns, cel mai probabil fiind vorba despre un cont fals.

Șoșoacă are o armată de postaci care te atacă imediat, dacă postezi ceva ce nu-i convine, fapt demonstrat de presă 

Potrivit Pressone.ro, Reyes Jinky e o pagină de Facebook creată la mijlocul lunii ianuarie, 2021 și administrată de conturi din India, Indonezia, Mexic, Vietnam și Filipine. Are puțin peste 1.000 de likes și aproape 20.000 de followers. În mod normal, utilizatorii din România n-ar avea de ce să interacționeze cu această pagină.

Doar că, de la începutul lunii martie, Reyes Jinky are la fotografia de profil un portret al senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă, iar postările pe care le afișează zilnic pagina sunt live-uri cu conținut video preluat de pe pagina oficială a senatoarei.

Aceasta este doar una din cel puțin 15 pagini de Facebook pe care le-am identificat și care urmează același tipar: sunt create la finalul anului trecut sau începutul acestui an, sunt administrate din afara României și amplifică în mod artificial prezența Dianei Iovanovici Șoșoacă pe rețeaua socială. Unele dintre ele i-au clonat identitatea.

Însumate, cele 15 pagini au cel puțin 95.000 de likes și peste 230.000 de followers, adică aproape de trei ori mai mulți decât are pagina oficială a senatoarei (36.000 likes și 74.000 followers).

În cazul în care ni se va solicita, vom edita știrea și vom adăuga dreptul la replică a doamnei Diana Șoșoacă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here