Dacă fotbal nu avem, măcar bătaie să fie! Momente de violență extremă la metroul bucureștean

0
22

Momente de violență extremă au avut loc la metroul din Capitală, acolo unde mai mulți suporteri au fost scoși din garnitura de tren și încătușați pe peron de către trupele speciale, potrivit ProSport.ro.

Suporterii făceau parte din galeria echipei de fotbal CSA Steaua București și aveau asupra lor fumigene, dar și mai multe arme albe, potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei.

Loading...

Conflictul a pornit atunci când două grupuri de suporteri dinamovişti şi stelişti s-au strâns vineri în faţa stadionului Dinamo, unde Dinamo II a întâlnit CSA Steaua în Liga a III-a, trasmite News.ro.

Jandarmii au intervenit, iar suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Doi jandarmi au fost loviţi la staţia de metrou Ştefan cel Mare.

″În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti. În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor”, a anunţat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Intervenția jandarmilor la metrou a fost filmată de mai mulți martori, iar imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here