Dacă ai visat să te faci polițist/ă, acum este momentul: Posturi cu încadrare directă! Peste 410 locuri de muncă au fost scoase la concurs

0
208

Cine își dorește această uniformă, are acum o nouă șansă. Posturi cu încadrare directă în Poliția Română. Peste 410 locuri de muncă au fost scoase la concurs! 

Poliția Română angajează. 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, sunt scoase la concurs.

Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie 2021.

„Anunț foarte important pentru cei interesați! Pentru cei care și-au dorit să devină polițiști, acum au o ocazie unică, pentru că #PolițiaRomână scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă.

Munca de poliție, la post, este mai vastă decât ați crede.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie 2021. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!”, a transmis Poliția Română pe Facebook.

Mai multe informații se regăsesc pe site-ul: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here