Cum s-a terminat acțiunea de la Reci. Nu am fost lăsați să filmăm!

1
37

Deoarece am primit multe mesaje în legătură cu filmarea live de ieri, venim cu precizări, astfel lumea interesată să știe cum s-a terminat acțiunea de la Reci, unde doua camioane au fost oprite, în speranța că vor veni autoritățile și vor face controalele necesare, impuse de lege.

Având în vedere amploarea pe care a luat-o fenomenul defrișărilor în România, împreună cu Grupul Civic Diaspora Europeana, realizăm periodic controale în trafic, pentru a detecta dacă masa lemnoasa care apare în avize.

Loading...

Asta s-a întâmplat și la Reci, unde ne-am lovit însă de indiferența autorităților, care au pus o piedică imensa în desfășurarea acțiunii. Mai precis, ni s-a interzis filmarea în timpul verificărilor, acest lucru ducând la concluzia că nu se vor face controalele corecte și sancționarea neregulilor, aferente acelei situații. Prin urmare, am plecat de acolo cu promisiunea ca va veni ISCTR și va cântări masa lemnoasa, apoi ni se va comunica rezultatul, prin e-mail.

Am fost informați însă că aceștia nu și-au făcut apariția sub refuzul exact: Nu venim noi cu cântarul, când vrea diaspora!

Prin urmare nu vă putem informa exact asupra rezultatului, așa cum mulți dintre voi ați cerut. Dacă între timp primim informații, vom edita acest articol.

Urmăriți mai jos, transmisia în direct despre care vorbim în acest articol.

Susții lupta împotriva defrișărilor?O distribuire și vocea noastră va fi auzită!

Publicată de Generatia „Feisbuc” & Diaspora Romaneasca pe Vineri, 10 iulie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here