Covid – România. Teste FALS – POZITIVE. Se ajunge la PROCES. Vor primi despăgubiri IMENSE?

0
35

CFR Cluj se gândește să dea în judecată clinica „Regina Maria”, după ce 16 persoane din club au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, în preajma meciului cu FCSB din urmă cu mai bine de o săptămână, potrivit gsp.ro.

Înaintea meciului cu roș-albaștrii, CFR a avut 10 jucători testați pozitiv cu Covid-19, iar testele au fost făcute la „Regina Maria”. Întreg lotul s-a retestat la aceeași clinică, iar după a doua rundă au ieșit 16 cazuri pozitive.

Loading...

Echipa s-a întors la Cluj unde a mai făcut două rânduri de teste, atât la Spitalul de Boli Infecțioase, cât și la Spitalul Județean. În ambele cazuri testele au ieșit negative, iar ancheta epidemiologică a ajuns la final și echipa a fost reprogramată să joace în Liga 1.

Conform Mediafax, acum clubul intenționează să acționeze clinica „Regina Maria” în judecată, iar avocații echipei cer despăgubiri de sute de mii de euro, deoarece „testele făcute au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional”.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here