Confirmare. Carmen Dan a comandat gazarea protestatarilor pe 10 August. Raport desecretizat

0
593

Fostul ministru de interne Carmen Dan ar fi fost la comanda protestului din 10 august 2018, conform raportului desecretizat.

Carmen Dan, cea care se afla în funcția de ministru de Interne la data protestului violent din 10 august, și-a întrerupt concediul și a preluat comanda în jurul prânzului, confirmă raportul desecretizat joi.

Loading...

În raportul zilei de 10 august, când între protestatari și jandarmi a existat violențe, s-a notat că ministrul de Interne de la acea vreme, Carmen Dan, a venit de urgență la sediul Ministerului Afacerilor de Interne, încă de la ora 12:00, chiar dacă în acte, se afla în concediu de odihnă.

Până atunci, la comandă s-a aflat Marin Nucu, secretar de stat. Din momentul în care a venit Carmen Dan, s-au aflat la comandă practic, toți șefii, inclusiv subsecretarul de stat. Raportul are în jur de 20 de pagini, iar în acest moment se află la DIICOT, scrie Realitatea Plus.

În raport se precizează minut cu minut tot ce s-a întâmplat în data de 10 august.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că raportul privind protestul din 10 august 2018, desecretizat, poate ajuta și grăbi ancheta procurorilor DIICOT care instrumentează dosarul violențelor din Piața Victoriei.

Din păcate însă, până la această oră nimeni din conducerea de atunci a Jandarmeriei nu a fost pus oficial sub acuzare, sau măcar să fie anchetat. Dosarul bate pasul pe loc, Carmen Dan fiind singura audiată, o singură dată. Acest fapt ridică mari semne de întrebare, asupra noului guvern PNL și asupra faptului că suntem încă departe de a se face dreptate!

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here