Comentariul lui Nadal despre situația lui Djokovici: „Suportă consecințele deciziilor lui”

0
153

Spaniolul Rafael Nadal, care a obținut prima sa victorie după patru luni, a fost întrebat despre situația lui Novak Djokovici, scrie Ziare.com.

Sârbului i s-a anulat viza de intrare în țară fiind ulterior cazat la un hotel în care stau de obicei cei care cer azil. Mulți români s-au grăbit să scrie mesaje de incurajare pentru acesta, de zici că nu ar fi avut alt necaz in viață.

Nadal însă, nu are prea multă empatie față de tot ce i se întâmplă lui Djokovici, lăsând să se înțeleagă că, dacă sârbul s-ar fi vaccinat, tot acest tărăboi era evitat.

„Cred că dacă ar fi dorit să joace aici, ar fi făcut-o. El a mers pe altă cale, a luat deciziile lui și acum suportă consecințele. Bineînțeles că nu îmi place situația în care e acum. Într-un fel îmi pare rău pentru el. Dar știa care sunt condițiile cu multe luni în urmă și a luat decizia pe care a vrut-o”.

Nadal a spus foarte răspicat: „Singurul lucru care e clar pentru mine este că dacă ești vaccinat poți să joci la Australian Open și oriunde în lume. Cred că lumea a suferit destul ca să nu respecte regulile”.

Nadal l-a învins cu 6-2, 7-5 pe Ricardas Berankis la Melbourne Summer Set, primul meci al spaniolului după patru luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here