Ciprian Marica, dezlănțuit după România – Irlanda de Nord

0
53

România a remizat contra Irlandei de Nord, vineri seară, pe Arena Națională, scor 1-1, în primul meci al tricolorilor din noua ediție a Ligii Națiunilor.

Potrivit Sport.ro, Ciprian Marica a analizat prestația României, catalogând jocul echipei lui Mirel Rădoi drept unul previzibil. În schimb, ceea ce l-a deranjat mai mult pe fostul internațional a fost starea gazonului de pe Arena Națională, care le-a pus probleme fotbaliștilor.

Marica, furios după ce a văzut gazonul de pe Arena Națională: “Execrabil, o rușine!”

“Jucăm previzibil, lent, mișcăm greu mingea, dar terenul a fost incredibil! Terenul arăta execrabil, o rușine. Rușine cui are în administrare stadionul. Acești oameni nu au ce căuta în pozițiile de administrare! Nu sunt oameni puși pe criterii de competență pe pozițiile astea, sunt numiri politice în locul celor care chiar știu ce fac.

Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Gazonul depindea de noi. Cei care răspundeau de gazon ar trebui dați afară, demiși. Am fost forțați să jucăm cu mingi lungi, înalte, ceea ce a convenit adversarului”, a declarat Marica, după meci, la Pro TV.

Gazon dificil pe Arena Națională la România – Irlanda de Nord

Cel mai mare stadion al țării, pe care prima reprezentativă a revenit după 10 luni, de la înfrângerea, 0-2, cu Suedia, nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, suprafața de joc fiind vizibil afectată de ploile din București.

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare cu el a fost făcută publică.

Site-ul ziardecluj.ro a publicat în cursul acestei zile un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here