„Ce i-ați spune lui Vladimir Putin dacă ați fi față în față cu el?” Raspunsul dur al primarului din Kiev: „Este începutul sfârşitului”. Crimele înfiorătoare comise de ruși în Ucraina

0
100
HANDOUT - 01 March 2022, Russia, Moscow: Russia's President Vladimir Putin attends a meeting with St. Petersburg Governor Alexander Beglov (not pictured) at the Kremlin (Best possible quality). Photo: -/The Kremlin/dpa - ATTENTION: editorial use only and only if the credit mentioned above is referenced in full

Vitali Klitschko a spus cum ar reacţiona dacă s-ar întâlni, faţă în faţă, cu Vladimir Putin. Deşi a ezitat în primă fază să dea un răspuns clar, primarul Kievului a spus că îi va cere să oprească războiul. Vitali Klitschko a vorbit şi despre atrocităţile pe care soldaţii ruşi le comit în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin.

Vitali Klitschko a spus că Vladimir Putin are o ambiţie „bolnavă” de a reconstrui URSS. Primarul Kievului a mai spus că soldaţii ruşi comit crime înfiorătoare.

Vitali Klitschko, mesaj dur pentru Vladimir Putin

Nu ar avea sens! După tot ce a făcut țării mele nu ar avea sens să vorbesc cu el direct, pentru că nu aș vedea rezultate. Să ucizi copii, femei, civili în general, să distrugi orașe, economia, nu doar în țara noastră… atinge pe oricine de pe continentul european, milioane și milioane de oameni.

Dacă aș avea ocazia să vorbesc cu el, nu știu dacă mă va asculta sau nu – Oprește războiul! Oprește războiul! Oprește ambiția ta bolnavă de a reconstrui imperiul! Trăim în acest moment în era modernă, nu mai merge cum mergea.

Tot ce ai făcut până acum este începutul sfârșitului Federației Ruse, mai mult ca sigur! Nu este bine pentru poporul rus, nu este bine pentru Ucraina, nu este bine pentru nimeni„, a spus Vitali Klitschko, primarul dn Kiev, pentru antena3.ro.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Klitschko, fratele lui Vitali Klitschko, oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Pe de altă parte, forţele armate ucrainene anunţă marţi dimineaţa, într-un mesaj postat pe Facebook, că au preluat controlul asupra Makariv, un oraş situat la 48 de kilometri vest de Kiev, relatează AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here