Cât ne costă golful la care ne trimite Iohannis

1
223

”Golful se poate practica la orice vârstă”, a transmis președintele Klaus Iohannis sâmbătă, din județul Alba, unde a participat la un eveniment organizat de compania Dacia Renault, la terenul de golf de la Pianu de Sus.

-Un abonament de 4 luni la un teren de golf variază între 1800-2200 de lei. Poate fi și mai scump, dar media după ce am consultat mai multe site-uri e cam pe-acolo.

-Pantofii sunt în jur de 300 de lei (găsești și la 800, dar nu ne aruncăm la asemenea prețuri)

-Cel mai ieftin cărucior de golf este 1400 de lei (următorul nivel de preț e 6000 de lei)

-Un set de crose de golf e în jur de 3600 de lei.

-O pereche de pantaloni de golf pornește de la 200 de lei

Un tricou de golf, pornește de la 150 de lei.

-Un set de 15 mingi noi de golf te duc la 105 lei. Un începător ar avea nevoie de vreo 200 de mingi, spun cunoscătorii. Asta înseamnă 1400 de lei.

-Mai ai nevoie de mănuși, perie de curățat crosa, câteva tees-uri (acele cuie pe care stă mingea înainte de a o lovi), dar toate acestea nu trec de 300 de lei

-Un pachet de 10 lecții de golf pornește de la 1600 de lei

-Adunate, toate acestea fac în jur de 10.750- 10.850 de lei. Rotunjit, 11.000 de lei.”

Acum o intrebare: ce inseamna „nu este scump” pentru Iohannis? Banii astia-s pentru el cat ar fi o merdenea pentru noi? Sau doar a pierdut de tot contactul cu realitatea?

1 COMENTARIU

 1. cetateanul k.w.iohannis presedinte „part time” si „primul navetist al tarii,” navetist pe banii nostri , inclusiv ai pensionarilor , este principalul vinovat pentru dezastrul politic, economic , social si colapsul incare se gaseste tara, impreuna cu „guvernul meu- pohta ce-a pohtit ” >
  Nu-l intereseaza problemele tarii , are agenda proprie :
  – sa incheie „in picioare ” si a doua „repriza ” la Cotroceni , apoi cu scorul general doua mandate = 0-0 , profesorasul „s-a scos ” , trai nineaca , beneficii cacalau Maria ta !!
  – si ultimul :in a Europa asa de mare se va gasi pe acolo , pe sub „fustele ” celor doiua nemtoaice Angela si Ursula , cea cu 7 copii, o „fonctie ” cat de mica dar cu imunitate mare, mare , care sa-l scape de ce-l astepata „dupa colt „- la terminarea mandatului .
  In rest traieste intro alta lume si acum s-a transformat in agent comercial pentru doua entitati : una auto si apoi cea cu teren de golf si ori isi bate joc de poporul asta, cel care il suporta si-i plateste toate hachitele ori e platit bine pentru reclama pe care o face : veniti la golf!!
  Un reputat jurnalist a spus ca iohannis nu uraste poporul roman doar il dispretuieste , eu cred ca a fost prea diplomat , acest ins – presedinte „part time” si „primul navetist al tarii,” si uraste si dispretuieste poporul roman , il uraste pentru ca la ales intro functie care il depaseste si careia nu-i poate face fata si ii arata adevarata valoare , spre zero , si il dispretuieste pentru ca nu-l demite sa poata scapa de asemena povara : presedinte „part time” si „primul navetist al tarii,”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here