Candidat la primăria unui mare oraş uită numele partidului din partea căruia candidează. În plină conferinţă de presă

0
194

Fostul consilier local buzoian Constantin Florescu, migrat recent de la PSD la PMP, şi-a anunţat la finele săptămânii trecute candidatura la Primăria Buzău.

Potrivit informațiilor furnizate de Epochtimes-romania.com, anunţul său a fost însa marcat de un moment cel puţin inedit: candidatul a uitat numele partidului din partea căruia candidează, fiind nevoie să îi sufle cineva.

Loading...

Aceasta deşi sala de conferinţe era ornată cu bannere PMP. E drept că bannerele erau însă în spatele candidatului…

“Astăzi declar oficial în faţa tuturor cetăţenilor buzoieni că accept candidatura pentru funcţia de primar la Primăria Buzău din partea partidului… partidului… (Mişcarea Populară, îi şopteşte cineva n.r.) Mişcarea Populară, Partidul România, partidul PMP”, a declarat Florescu, în timp ce-şi ţinea speech-ul, încadrat între doi grei ai partidului – Ioana Constantin, care părea jenată, şi Eugen Tomac.

Videoul cu ineditul moment de la Buzău a fost postat pe Facebook de ziaristul Sebastian Silvestru. Potrivit acestuia, cel ce i-a şoptit lui Florescu Constantin care e numele partidului ce-l susţine în cursa pentru primărie este chiar liderul filialei locale a PMP, deputatul PMP Adrian Mocanu, supranumit “Aadrian von Zmeieni.”

“Ieri, într-un cadru inedit, #AadrianVonZmeieni şi-a prezentat candidatul la Primăria Buzău pentru alegerile din septembrie 2020.

Surpriză! Candidatul a aflat numele partidului pe care îl va reprezenta abia în timpul conferinţei de presă, după ce începuse discursul motivaţional.

Fostul judecător n-a fost prea sigur nici după ce marele conducător i-a şoptit suav numele formaţiunii politice. A mai inventat pe loc un partid, acesta fiind Partidul România.”, a scris pe Facebook jurnalistul Sebastian Silvestru.

Va invităm să urmăriţi şi materialul video.

Ieri, într-un cadru indedit, #AadrianVonZmeieni și-a prezentat candidatul la Primăria Buzău pentru alegerile din…

Publicată de Sebastian Silvestru pe Vineri, 26 iunie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here