Bătaie la Auchan: „Am fost chemat de un client lovit cu capul în gură de către mizerabilul ăla de moldovean”

0
25

Un agent de pază şi un client al unui supermarket Auchan din Cluj-Napoca s-au luat la bătaie. Scandalul a pornit după ce un bărbat a chemat paza, deoarece ar fi fost lovit cu capul în gură de un client recalcitrant.

Potrivit Adevărul.ro, o bătaie a izbucnit sâmbătă, 15 august, în parcarea supermarketului Auchan din cartierul Iris, între doi agenţi de pază şi un client care îi înjura, relatează Ştiri de Cluj. Din imaginile care au ajuns pe internet se poate vedea cum unul dintre agenţii de pază s-a repezit la client, aplicându-i lovituri cu tonfa din cauciuc. Agentul a fost oprit de un bărbat, care l-a calmant. La finalul filmării, care se poate uşor observa, a fost editată, se vede cum paznicul cu cămaşa ruptă îl urmăreşte pe client până la maşina cu care a venit.

Loading...

Agentul de pază implicat, Petre Margină a explicat pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat: „Să înţeleagă toată lumea că eu am fost chemat de un client în parcarea subterană pentru că a fost lovit cu capul în gură faţă de soţie şi copil de către mizerabilul ăla de moldovean. Ajungând acolo a început să ne înjure de morţi de Dumnezei, după care a sărit la bătaie, iar eu unul nu am putut să stau să mă uit cum sare la omul meu să îl lovească şi de acolo a început tot circul.

Persoana care a filmat era un băgător de seamă, la care când i-am zis că dacă venea şi îl lovea şi pe el cu capul în gură ce făcea, la care mi-a râs că îl omora pe moldovean. În fine, chiloţari de ăştia sunt cu grămada, eu consider că a fost auto apărare faţă de un drogat sau beţivan de moldovean…”.

CE SPUNE POLIŢIA

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 la data de 15 august a.c., in jurul orei 19.00.

In urma verificarilor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, a fost aplicata o sancţiune conform Legii 61/1991R”, a transmis Biroul de Presă al Poliţiei Cluj la solicitarea Adevărul.

DE UNDE A PORNIT SCANDALUL

Clientul recalcitrant, care ar fi cetăţean din Republica Moldova, a spus un martor pentru „Adevărul”, i-ar fi dat un cap în gură unui bărbat, motivând că atunci când a intrat în parcarea supermarketului, acesta l-a lovit cu maşina în picior. A început să lovească în maşina acestuia, iar când şoferul a ieşit să-i ceară socoteală, l-a lovit cu capul în gură spărgându-i buza.

„Omul era cu soţia şi copilul în maşina. Soţia era aşa de speriată că nu a mai mers la cumpărături”, a detaliat un martor. Maşina în care s-a urcat acesta avea număr de Bucureşti, dar martorii spun că acesta avea accent specific moldovenilor de peste Prut.

Agentul de pază a precizat pe Facebook arătând că „moldoveanul s-a întors înapoi cu un unchi de al lui puşi pe scandal, iar politia l-a încătuşat pe unul din ei”.

Vezi video cu incidentul, aici 

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here