AVEM PROSTUL ANULUI? AVENTURI LA MEDITERANA: CATARAMA, DEPISTAT POZITIV IN GRECIA?

0
221

Afaceristul Viorel Cataramă s-a confruntat cu oarece probleme în week-end, petrecut în Grecia alături de soție, după ce, conform unor surse apropiate acestuia, ar fi fost depistat pozitiv la testul Covid, pe aeroportul din Atena, potrivit informațiilor furnizate de Inpolitics.ro

Despre city-break-ul în Grecia și controlul respectiv a relatat și soția afaceristului, dr.Adina Alberts, într-o postare pe Facebook:

”Vă spun ce am văzut eu în țara elenă în ultimele zile și cum tratează ei pandemia. Am plecat cu avionul, o companie elenă, iar la sosirea în Atena, pasagerii au fost testați pentru COVID-19, testare PCR. Am fost rugați respectuos să ne autolimităm deplasările timp de o zi, până când sunt gata rezultatele testelor COVID-19, însă nimic nu a avut caracter obligatoriu.

Ni s-a spus că vom mai auzi de ei DOAR în caz că e ceva în neregulă! Grecii sunt asumați, responsabili în fața pandemiei și tratează oaspeții exemplar” a scris dr.Alberts.

Numai că, potrivit altor surse, lucrurile nu au mers chiar șnur: după testul de la aeroport, magnatul mobilei ar fi fost contactat de autorități, exact în mijlocul unei partide golf pe terenul din Glyfada (unde nu ar fi trebuit să se afle în perioada ”de control”), după ce ar fi fost găsit pozitiv.

Nu e clar dacă situația s-a rezolvat prin repetarea testului, ori în alte moduri mai balcanice, sigur e că Viorel Cataramă nu a fost întors din drum, dar a purtat mască pe toată durata vacanței, ceea ce a refuzat să facă în România, și a scurtat durata programată inițial a acesteia. El nici nu e prea generos cu detaliile. Contactat de Inpolitics, Cataramă s-a mulțumit să comenteze sec, prezumtivul incident: ”Am fost infectat deja, de mai multe ori, așa că nu văd care ar fi problema”.

Tot despre același Cataramă, Raed Arafat spunea la un moment dat: mai era unul (Viorel Cataramă-n.r) care spunea că vrea să se infecteze cu coronavirus. Nici nu vreau să-i dau numele. Apărea la toate televiziunile. Voia el să arate că virusul este ceva banal. Nu conta că sunt peste 1.000 de morți. Toate acestea duc la începerea erodării încrederii populației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here