Au făcut poze cu masca doar să vadă prostimea? ”Pentru că legea în România se împarte între ”jmecheri” și fraieri”

0
199

Sindicatul polițiștilor Europol a publicat o poză în care ministrul de Interne, Lucian Bode, apare la Untold fără mască. ”Asta pentru că legea în România se împarte între ”jmecheri” și fraieri”, scriu cei de la Europol.

Ministrul de Interne Lucian Bode a stat la festivalul Untold fără mască de protecție, pe care și-a pus-o doar pentru pozele oficiale, scrie Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook.

Asta pentru că, în România, legea se împarte între ”jmecheri” și fraieri, susțin polițiștii de la Europol.

”Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor “wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.

Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între “jmecheri” și “fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.

După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here