Ați dori să fie numit el? Ludovic Orban confirmă cum că Traian Berbeceanu este unul dintre candidații pentru Prefectura Capitalei

0
175

Premierul Ludovic Orban a spus că îl va schimba pe actualul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, după declarațiile controversate privind rata de infectare din București.

Potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro, Orban a confirmat că unul dintre posibilii înlocuitori este Traian Berbeceanu. Decizia va fi luată joi,în ședința de Guvern, a precizat el.

Berbeceanu este „un om corect, integru hotărât” și a demonstrat în actvitatea sa că își duce la îndeplinire obiectivele, a spus Orban.

El nu a precizat însă cine sunt ceilalți candidați pentru funcția de prefect.

Berbeceanu este în prezent consilier al ministrului Marcel Vela.

Orban a explicat de ce nu l-a demis imediat pe Cojanu.

„Încă de luni m-ați întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunț decizia mea de a schimba prefectul înaintea unei ședințe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, a CMSU, și în condițiile în care trebuiau implementate deciziile din legislație. Astăzi pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Joi, la ședința de Guvern vom opera această modificare”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here