Asta ne mai lipsea: o refugiată ucraineană ar fi fost agresată sexual la o mânăstire din Maramureș

0
53

O refugiată ucraineană cazată temporar la o mănăstire din comuna Petrova a reclamat Poliţiei că a fost agresată sexual de un bărbat, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

„Poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 martie, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani”, a spus Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

Conform acesteia, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt şi a împrejurărilor producerii evenimentului.

Potrivit surselor Digi24, cel acuzat de femeie ar fi un preot de la mânăstirea Petrova.

„Atât timp cât nu mă simt vinovat, sunt împăcat sufletește, ce pot să spun. Eu sunt cu sufletul liniștit. Nu știu de ce ar fi spus așa ceva. Mi-a zis cineva astăzi: niciun lucru bun, nicio faptă bună, nu rămâne nerăsplătită cu rău”, a spus Agaton Oprișa.

De asemenea, neagă că ar fi atins-o pe fată, altfel decât „părintește”. „Și ele mă cuprind pe mine, și eu pe ele, părintește. Pe toate le respect, părintește. Eu îs liniștit că nu i-am propus la niciuna așa ceva, eu sunt împăcat sufletește. Dumnezeu vede de sus. Nici nu am timp. Pur și simplu. Chiar am spus astăzi aici la băieți (polițiștii sosiți pentru cercetare, n.r.) că eu în data de 15 nici nu am fost acasă”, a mai spus el.

Tânăra, între timp, a plecat de la Mănăstirea Petrova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here