Are ceva dreptate, dacă stai să te gândești! Traian Băsescu a spus că „întotdeauna românii au apreciat mai mult străinii decât pe ei înșiși”

1
44

Fostul președinte are cuvinte de apreciere pentru noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz, de la care așteaptă „să aibă o abordare nemțească” și „să termine cu lălăielile și mandolina lui Robu” punând ordine în lucruri. „Timișorenii vor câștiga mult cu acest primar”, crede Traian Băsescu.

Fostul șef al statului a remarcat și buna stăpânire a limbii române pe care o are Dominic Fritz, spre deosebire de Clotilde Armand, deși ambii nu sunt nativi români.

Întrebat cum își explică alegerea unui primar străin, Traian Băsescu a spus că „întotdeauna românii au apreciat mai mult străinii decât pe ei înșiși” și a reamintit că am avut și rege străin. „Avem primari importați, dar primarul din Timișoara îmi pare…. în primul rând uitați-vă la diferența… deși primarul de Timișoara nu-i născut în România, vorbește perfect limba română, spre deosebire de Clotilde Armand, care nici ea nu-i născută în România. Primarul de Timișoara e în regulă, după părerea mea, timișorenii vor câștiga mult cu acest primar”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Întrebat ce așteptări are de la Dominic Fritz, Traian Băsescu a spus că se așteaptă „să aibă o abordare nemțească în Timișoara și să termine cu lălăielile și cu mandolina lui Robu și să vină un primar care să ordoneze lucrurile foarte frumos. Gândiți-vă că după Revoluție, Timișoara, mult timp, vreo 15 ani, a fost al doilea oraș al României.

Acum a fost depășită mult de Cluj, de Oradea, din punct de vedere al calității vieții din oraș, și foarte probabil și de Arad. Robu a fost, după părerea mea, un primar foarte slab, foarte gălăgios, dar foarte slab”, a punctat fostul șef al statului, într-o intervenție la Digi24.

1 COMENTARIU

  1. BASESCU nu esteadevarat Timisoara nu are asa MULTI șomeri si nici asistati sociali ,in timpu lui Robu ,Ciuhandru a distrus orașul cu tigani lui. .El a permistiganilor sa scoata proprietari cu forta si prin șantaj,nulti au stat in case de dupa razboi ,si cu împroprietărit false inpreuna cu soția primului procuror al tari ,care era avocata, au falsificat acte in favoarea tiganilor .Din cauza ca BASESCU nu-l suferă pe Orban PNL -isti nu sunt buni .In Timisoara sau facu multe lucruri bune .Cei care ar trebui schimbati ar fi șefi de politie si uni politisti care au lucrat direct cu tigani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here