Angajaţi ai Spitalului de Urgenţă Vaslui, prinşi când încercau să fure produse sanitare şi alimente

0
111

Mai mulți angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vaslui au fost prinşi în timp ce încercau să fure.

În ultima lună, trei angajați ai unității sanitare au fost găsiți de paznici având asupra lor, la ieșirea din tură, produse sanitare și alimente, precizează Radio România Actualități.

Loading...

Suspiciunile că unii angajaţi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui sustrag medicamente şi materiale sanitare din unitate pentru a le folosi la clinicile medicale priviate unde îşi desfăşoară activitatea au fost confirmate recent. În urma unui control inopinat realizat de paznicii spitalului la ieşirea cadrelor medicale din tură, trei asistente medicale, respectiv infirmiere au fost descoperite având ascunse în genţi materiale sanitare şi medicamente. Conducerea spitalului din Vaslui a declanşat cercetarea disciplinară împotriva celor trei angajate.

”În principal, nu medicamente au fost găsite, ci materiale sanitare. Vorbim de perfuzoare, plasturi, ser fiziologic. Persoanele prinse au fost sanctionate în cadrul Comisiei de Disciplină, care a avut loc săptămâna trecutã. Vorbim de trei angajaţi ai spitalului cărora le-am luat 5% din salariu. Au mai fost infirmiere prinse cu resturi alimentare, dar aveau cerere către directie, însă nu au asteptat aprobarea”, a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgentă Vaslui.

Conducerea spitalului a dispus cercetarea disciplinară a angajaților și sancționarea acestora cu tăierea a 5% din salariu.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here