Anchetă de proporţii în Poliţie după ce un bărbat a murit la puţin timp după ce a fost imobilizat de poliţişti

0
179

Un bărbat de 63 de ani, din Pitești, a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiști, pentru că refuza să iasă dintr-un restaurant unde era incendiu. Cei care au intervenit sunt cercetați pentru purtare abuzivă.

Potrivit polițiștilor, bărbatul consuma băuturi alcoolice la o masă a unui restaurant unde izbucnise un incendiu.

El a refuzat să iasă din incintă, deși a fost somat să părăsească zona, dar a refuzat. Mai mult, de fiecare dată când era scos de polițiști, acesta insista violent să se întoarcă, astfel că oamenii legii l-au imobilizat.

Polițiștii argeșeni spun că bărbatul de 63 de ani a devenit recalcitrant, astfel încât s-a încercat imobilizarea lui, deși opunea rezistență.

În timpul imobilizării, bărbatul și-a pierdut starea de conștiență și a fost solicitat un echipaj medical. În ajutorul victimei, au sărit și pompierii chemați să stingă incendiul, însă bărbatul nu a putut fi salvat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și ucidere din culpă. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

În bagajele bărbatului au fost găsite mai multe medicamente, însă o cauză exactă a decesului va fi stabilită doar după efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here