Analfabetul Deputat PSD Ghiţă, atac la adresa foştilor regi ai României: „familie degenerată din hoţi şi criminali”

1
172

Deputatul PSD Daniel Ghiţă, fost campion de K1 a pus luni, 2 ianuarie, pe Facebook, o postare dedicată zilei de 30 decembrie, postare în care cataloghează familia Hohenzollern drept una degenerată, formată din „hoţi, sperjuri, trădători şi criminali”.

„30 DECEMBRIE – ZI DE SĂRBĂTOARE NAŢIONALĂ

Se împlinesc 74 de ani de la izgonirea din fruntea României a unei familii degenerate, Hohenzollern, familie formată din hoţi, sperjuri, trădători şi criminali.

74 de ani, timp în care degenerata familie Hohenzollern a ţinut poporul român (90% din masa sa) în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite şi muncă fără răsplată.

74 de ani în care odioasa familie nemţească a modernizat statul, societatea românească la suprafaţă: casa regală şi oligarhia cu privilegiile, iar poporul român cu muncă grea, nedreptate, sărăcie, întuneric, crime în masă (vezi 1888; 1907), bordeie.

74 de ani de Istorie irosită, eşuată!

74 de ani de destin istoric întunecat!

Trei din cei patru regi – Carol I, Carol II, Mihai – s-au „înnobilat” prin fapte de înaltă trădare faţă de Ţară: Carol I, în septembrie 1914, când a abdicat; Carol II, pe toată durata vieţii şi domniei sale spurcate; Mihai, prin actul de la 23 august 1944.

Aşadar, 30 decembrie este o mare sărbătoare naţională…” scrie, pe Facebook, Ghiţă.

Mai jos, în video în care deputatul reușește cu greu să citească în limba maternă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here