Alt pesedist exclus, care se plânge pe Facebook: Șerban Nicolae!

0
152

Într-o Românie normală și cu oameni care ies la vot în mod responsabil, oameni ca și personajul de mai jos, nu ar apuca în vecii vecilor, un loc în Senat. 

Dar cum lucrurile nu stau deloc așa, iată că ne trezim cu tot soiul de oameni ciudați și fără nicio pregătire care să-i recomande în fruntea țării. Salarii cu multe cifre, sporuri de tot feluri și alte multe beneficii luate pe seama unor bieți plătitori de taxe sugrumați de către ANAF, ajung în conturile acestor oameni avizi după putere.

Cum să nu plângă ei, când acestea le sunt luate? Mult prea târziu, evident!

Acesta este doar unul dintre cazuri, pe numele lui Șerban Nicolae, om care plânge pe Facebook mai ceva ca la Zidul Plângerii, dându-se de toți pereții la cât de mare luptător a fost el.

Ps: nu vă deranjați să lăsați un comentariu pe pagina dânsului. Așa cum bine le cunoaștem stilul, pesediștii nu acceptă decât laude. Dacă nu le primesc, le scriu chiar ei, de pe conturile false..

Iată și postarea cu pricina, de te apucă plânsul, nu alta! O reproducem și ca text, deoarece se poate să-și fi dat seama de tâmpeniile enumerate și să o șteargă mai târziu!

„CREZUL MEU POLITIC

Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:
1. Să-mi dedic întreaga activitate publică României și poporului român.
2. Să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent și în siguranță.
3. Să combat abuzurile, nedreptățile și hoția.
Asta am făcut!

Am promovat, cu toată priceperea și cu toată energia, legislația care:
1. a promovat valorile fundamentale ale identității și demnității românilor – reperele istorice, tradiția, credința, familia, personalitățile;
2. a asigurat creșterea constantă, consistentă și durabilă a economiei României, a crescut semnificativ veniturile românilor care trăiesc din muncă cinstită, a susținut libera inițiativă în sectoarele economice-cheie și a urmărit protejarea ultimelor bogății rămase în patrimoniul economic al României – resursele naturale ale solului și subsolului, rezerva de aur și participațiile statului român în economie;
3. a înlăturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante și a asigurat reala independență a justiției față de orice ingerință nelegitimă;

Cred cu toată tăria că alegătorii care m-au votat vor ca România să rămână o Țară și să nu devină o regiune, ca românii să rămână un Popor și să nu devină o populație și să trăiască demn și decent, ca o națiune europeană respectată, cu trecut, prezent și viitor!

Mâine voi face poate cel mai dureros anunț privind activitatea mea publică.
Dar, în viață, o ușă se închide, o alta se deschide.

#patriaeromania”

CREZUL MEU POLITICCe cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:1. Să-mi dedic întreaga…

Publicată de Serban Nicolae pe Miercuri, 21 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here