Alt Magistrat care își merită Pensia Specială: S-a făcut atâta scandal, pentru nimic: Libertate și control judiciar pentru cei care i-au bătut pe activiștii de mediu și pe jurnalistul Mihai Dragolea

0
226

Potrivit G4Media.ro, Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a au dispus eliberarea celor patru persoane, cercetate pentru ”lovire sau alte violențe” și ”purtare abuzivă” și cercetarea lor sub control judiciar.

Cei patru au lovit cu pumnii și picioarele trei persoane care realizau un documentar despre tăierile ilegale de arbori din păduri. ”Una dintre persoanele vătămate a fost supusă unui tratament degradant”, semnalează procurorii într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

Împotriva celor patru agresori s-a dispus luarea măsurii preventive a controlul judiciar. ”Dispunerea acestor măsuri au avut în vedere limitele de pedeapsă ale infracțiunilor reținute în sarcina inculpaților, precum și asigurarea bunei defășurări a urmăririi penale și înlăturarea stării de pericol pentru ordinea publică”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

În total, au fost duse la audieri 12 persoane, însă în urma acestora s-a dispus reținerea a doar patru. Aceștia au vârste cuprinse între 24 si 44 de ani și sunt domiciliaţi în comunele Şaru Dornei şi Panaci.

Cei patru bărbaţi au fost încarceraţi în Arestul IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here