Acuzații grave la adresa medicilor sătmăreni! Bărbat cu test negativ de COVID mort în timp ce aștepta să i se facă un nou test

0
32

Caz tragic la Satu Mare, după ce un bărbat și-a pierdut viața în timp ce tratamentul său a fost amânat din cauza protocoalelor foarte complicate, COVID-19. 

Potrivit informațiilor furnizate de ObiectivSatuMare, familia Molnar este extrem de revoltată pe modul în care a fost plimbat soțul familiei de la urgențe acasă și apoi iar la urgențe și iar acasă până să fie internat la Spitalul TBC, acolo unde, nu a primit un tratament specific puroiului și apei la plâmâni care i-au fost descoperite și nici nu a fost vizitat de vreun cadru medical, după cum spune familia, pentru că nu a fost testat de coronavirus la internare, fiind duminică. Toate astea deși bărbatul avea făcut în urmă cu câteva zile un test COVID care ieșise negativ.

Loading...

În toată această așteptare, bărbatul și-a dat ultima suflare, singur într-un salon, fără tratament și descoperit câteva ore mai târziu, fără suflare, lângă patul de spital.

Redăm mai jos mărturia soției bărbatului.

„Doresc sa va aduc la cunoștință ce medici incompetenți țineți în spate în spitalele de urgență din România, unii dintre ei au reclamații cu nemiluita și nu le face nimeni nimic, medici care își permit sa trateze pe cine doresc ca doar sunt în linia întâi, oare pe ce baza le dați niște salarii astronomice?

Problemele mele au apărut în data de 8 august, zi în care soțul meu acuza probleme de sănătate și anume febra și dificultăți de respirație motiv pentru care ne prezentam la spitalul de urgenta Cluj Napoca unde i se fac investigații după care primim un diagnostic nevralgie intercostal deși avea leucocitele mărite ceea ce înseamnă că are o infecție în corp.

Ne întoarcem acasă în Satu Mare unde starea soțului meu se înrăutățește motiv pentru care face alte investigații pe banii noștri. Analizele de sânge au ieșit foarte rele, motiv pentru care medicul de familie ne trimite la urgenta.

În data de 21 am chemat ambulanța deoarece soțul meu avea grave probleme de respirație, este dus la urgenta unde după ceva timp medicul îl întreabă de ce a venit acolo, soțul meu spunându-i ca a fost trimis pentru a i se face un CT la care medicul ii spune. “CE CREZI CA CT SE FACE CUM VREI TU?”

EU AM AICI BOLNAVI SERIOȘI NU ÎNCHIPUIȚI

DU-TE ACASĂ CA AI LEUCEMIE AȘTEAPTĂ MEDICUL ONCOLOG LUNI.

Întors acasă l-am trimis sa facă și testul covid care a fost negativ. În 22 starea lui se înrăutățește motiv pentru care am chemat din nou ambulanța,

După spusele soțului meu același medic după doua ore îl trimite din nou acasă cu o rețetă de calmant, eu în acel moment am cerut sa vorbesc cu acel medic.

M-a primit, am cerut sa imi dea niște acte cu ce analize i-a făcut, spunându-i ca nu îl poate trimite în starea aceea acasă ( nu putea respira, avea febra, dureri crunte) la care îmi spune „Ai chef de scandal? Ieși afara nu ai ce cauta aici!”

Ne-am întors acasă dar starea lui a fost tot mai rea, ne-am întors din nou la urgență după ora 20 când s-a terminat schimbul acestui criminal, unde într-un final i s-a făcut un CT de unde a reieșit ca are puroi și apa la plămâni motiv pentru care este dus la spitalul TBC și internat în izolare deși avea testul covid negativ, lăsat singur și verificat telefonic de asistente din 2 în 2 ore.

Nu l-a verificat nimeni dacă și-a luat tratamentul. Am vorbit telefonic cu doamna doctor spunându-mi ca va fi bine, ca ii vor face test covid și va fi dus pe secție pentru a fi tratat.

Fiind duminica nu fac teste covid, ca doar ei sunt liberi duminica, săracii din linia întâi. În timpul nopții asistenta l-a sunat la 00:45 dar soțul meu nu a răspuns dar nu s-a sinchisit nimeni sa îl verifice, după spusele lor cică o pacienta dintr-un alt salon l-a auzit ca a căzut din pat, ceea ce nu poate fi adevărat pentru ca a dormit în fund pe scaun pentru ca nu se putea întinde de ce dureri avea.

S-au îmbrăcat cu echipament de covid după spusele doctoriței și au întrat la el dar nu mai avea puls, motiv pentru care solicita ambulanță cu aparat de resuscitare (cum e posibil ca într-un spital sa nu ai aparat de resuscitare?)

Oare cât timp le trebuie sa se echipeze de covid, dacă se tem asa tare, sa stea acasă, nu sa omoare oameni nevinovați cu zile.

Nu s-au sinchisit nici sa ma sune sa îmi spună ce s-a întâmplat, am sunat eu pe la 04 dimineața moment în care am trezit-o pe doamna doctor (era somnoroasa la telefon), spunându-mi ca nu a putut face nimic, a decedat.

Când am fost chemata la spital managerul și doctorul au spus ca vor sa facă autopsie ca nu știu de ce a murit și a fost un șir de nereguli în drumul soțului meu.

Pe aceasta cale doresc ca aceasta postare sa ajungă unde trebuie pentru a se face dreptate și asa zișii doctori care se cred la mama lor în curte sa nu aibă ce cauta într-un spital de urgenta, sa stea pe banii contribuabililor și sa ii omoare cu zile.

Domnule doctor, trebuia sa spuneți ca aveți nevoie de bani pentru a salva viata unui om ca va dădeam oricât! Consider ca viata soțului meu putea fi salvata dacă vineri asa zisul medic își făcea datoria.

Prea mult tam tam cu acest covid, prea mulți morți pentru indiferență medicilor care se acoperă cu protocoale

PS: va rog sa ma ajutați cu o distribuire poate ajunge unde trebuie”, a mai spus  soția bărbatului decedat.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here