A treia zi de proteste la București: noi nu suntem cu PSD și nici cu Rusia! Noi nu vrem vaccinare și „plandemie”

0
327

Profitând de faptul că cearta dintre parlamentarii de stânga și de dreapta a dus la un vid de legislație de 3 zile, protestul din București a avut loc și astăzi, fără ca nimeni să poată fi sancționat. Puțini mai tăcuți și fără vreo personalitate politică printre ei, protestatarii au venit să demonstreze că nu sunt plătiți de nimeni, cu atât mai puțin de Rusia sau PSD. La fel ca și în zilele anterioare, nu s-a ținut cont de distanțarea fizică sau de purtarea măștilor. 

În imaginile filmate de Epoch Times, oamenii declară că nu există nicio epidemie, protestul lor fiind spre binele oamenilor care nu sunt decât manipulați, pentru a fi ținuți în case.

Vaccinarea obligatorie plus subiectul 5G, sunt printre cele mai fierbinți subiecte discutate de către cei veniți în piață, printre cântecele religioase intonate de un preot, înconjurat de câțiva oameni.

„Cristoiu are dreptate când a comparat coronavirusul cu Ceaușescu”, susține protestatarul in imaginile filmate în direct, în clipul de mai jos. Restul discuției o puteți urmări dacă dați click pe video!

Nou protest în Piața Victoriei: De la Jos Iohannis la Miza pandemiei e vaccinul și 5G

Nou protest în Piața Victoriei: De la Jos Iohannis la Miza pandemiei e vaccinul și 5G-ul

Publicată de Epoch Times Romania pe Duminică, 17 mai 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here