A ajutat până familia și-a destrămat: Cine este milionarul norvegian care s-a îndrăgostit de o ucraineancă refugiată și și-a părăsit familia

0
88

Presa britanică relatează cazul unui milionar, Haakon Overli (52 de an) care și-a părăsit soția plecând cu o ucraineancă refugiată pe care o primise în locuința sa după izbucnirea conflictului cu Rusia.

Investitorul și antreprenorul Haakon Overli, fost șef al companiei de creditare pe termen scurt Wonga, este cel care a început o relație de dragoste cu femeia din Europa de Est după ce a ajutat-o în urma invaziei ruse, oferindu-i un adăpost la reședința sa din Surrey.

Potrivit The Sun, miliardarul căsătorit și-a părăsit soția pentru ucraineanca respectivă, cu care s-ar fi mutat deja într-o altă locuință.

Haakon Overli, născut în Norvegia, a studiat matematica la Universitatea din Oslo și are, de asemenea, o diplomă în economie de la Universitatea Durham.

Interesant e că Overli și-a subliniat în repetate rânduri pe Twitter sprijinul pentru aducerea refugiaților ucraineni în Marea Britanie. la începutul invaziei Rusiei din februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here