8 ani i-a luat justiției din România să demonstreze că Victor Ponta este un plagiator

0
91

Victor Ponta a pierdut procesul cu Ministerul Educației în care acesta era acuzat de plagiat. După 8 ani de la comiterea faptei și 3 ani de procese, în sfârșit avem un verdict! Ponta este hoț. Dar mai interesează pe cineva?

“Hoțul este hoț: 8 ani de la furt a durat ca justiția română să spună definitiv (în urma a 3 ani de procese) că este hoț cel prins furând în văzul lumii.

PS. Plagiatul este furt intelectual, adică un fel de hoție. Plagiatorul dovedit judiciar poate fi numit chiar hoț. Indrumatorul hoțului este la fel de vinovat.”- scrie magistratul Cristi Danileț pe pagina de Facebook, referitor la acest subiect.

Însă în România orice este posibil: românii tind să creadă în toate conspirațiile demne de filme de Hollywood, dar apoi pun ștampila pe partidul unuia care și-a obținut o diploma, copiind. Alături de aceasta, au venit și drepturi bănești, firește. După decizia de astăzi, le va pierde. Dar ce ne mai miră, având în vedere că Dragnea a plecat din fruntea partidului PSD direct la pușcărie, asta în timp ce câțiva oameni strigau pentru liberarea lui?

Azi-mâine asistăm la un protest contra Ministerului  Educației, organizat de ProRomânia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here