100 de angajaţi, rude între ei, la ISU Dolj. Marcel Vela: S-ar putea să fie epidemie în toată țara

0
61

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, că va face verificări și în alte județe, nu doar în Dolj, acolo unde peste 100 de angajați din unitate ar avea diferite grade de rudenie. El a sugerat că e posibil „ca această epidemie să fie în toată țara”, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro.

„Am discutat, încă de ieri (duminică – n.red.), cu domnul general Iamandi (generalul de brigadă Dan Paul Iamandi, şeful IGSU), și astăzi trimite Corpul de Control în județul Dolj, pentru a verifica aceste aspecte. Evident că această verificare se va extinde și la nivelul altor județe. Pentru că s-ar putea că această epidemie să fie în toată țara”.

Loading...

Întrebat ce va face dacă se confirmă că peste 100 de angajați din unitate au diferite grade de rudenie între ele la ISU Dolj, Vela a răspuns: „O să vedeți!”.

Marcel Vela a anunțat, duminică, faptul că va trimite Corpul de Control la ISU Dolj pentru a afla dacă este adevărat că peste 100 de angajați din unitate au diferite grade de rudenie între ele și dacă se impun sancțiuni. Reprezentanții ISU spun că nu cunosc cifra exactă, însă este posibil să fie reală.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here